За нас

Изискан стил, естетичност и индивидуалност в комбинация с висококачествени материали – мебелите на Вашия нов дом, ще намерите в мебелни салони „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ”.

Създадена през 1992 година, търговската верига мебелни салони „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ” расте с класическа прецизност и изискана неповторимост, които всеки ценител ще открие в богатата гама мебели. Мебели за всеки вкус, за всяка необходимост и предназначение.

Нашата мисия е да придадем характер и неповторимост на вашия дом. Представяме Ви хармония и стил, изтъкани от стара традиция, както и нестандартни решения с цвят и светлина в духа на модерното и актуалното.

В духа на името си и изпълнявайки мисията си, за Вас са отворили врати 6 просторни и гостоприемни мебелни салона на територията на България – в гр. София, в Пловдив, Варна в Плевен, Бургас. Нашите висококвалифицирани специалисти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор, отговарящ на възможностите на Вашия дом и изискванията на Вашия вкус.

Представените и предлагани мебели и аксесоари за дома са производство на доказани на европейския и световен пазар производители от Италия, Холандия, Румъния, Полша, Словения, Турция и Китай, на които „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ” е представител за България. Наред с тях предлагаме и високото качество на над 30 българските производители.


За вас са отворили врати 6 просторни и гостоприемни мебелни салона „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ”, за да откриете в тях:

• Вашия стил
• Вашето качество
• Вашите цени
• Вашето обслужване
• Вашия НОВ ДОМ!

Намерете Вашия комфорт в „Нов Дом – Симеонов” !

Пловдив:
тел.: 0899/ 69 64 54

Бул. "Санкт Петербург" №48
Търговски комплекс - ТЦ Аркадия
срещу "МЕТРО"

София:
Телефон за връзка: 0899 90 69 69

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…