аксесоари за баня | be4home.com

Дзен в светла баня

84 0

Това е мястото, където вземаме душ, измиваме се, мием зъбите си, сресваме косата си. Всичко е така. Но това е само практическата страна. А има и емоционална. Замисляли ли сте се някога, че в банята децата ни се подготвят за училище. Че там се пречистваме преди да излезем от къщи. Че там често пеем любимите си мелодии, мием си зъбите един до друг. Това е много емоционално изпълнена, динамично променяща се и активно използвана стая. Ето защо стилът и интериорът на банята са много важни. Особено цветовете.

Значението на цвета в интериора на банята

Банята е една от най-важните стаи в дома. Мястото, където започваме и завършваме всеки ден. И за да не е мрачен ден на мармот, трябва да започнете и да завършите всеки ден по специален начин, „от нулата“, тоест с чисто сърце и ясна глава. Трите дами, които ръководят шоуто тук, са Мис Чистота, Мис Редовност и Мис Спокойствие. А в техния арсенал има специални бои, с които рисуват вашето емоционално състояние. Цветовете, които виждаме в банята, се записват от нашия мозък, който след това трансформира тази информация в асоциации и чувства. Значението на светлите свежи нюанси и свързаните с тях асоциации Символичното значение на бялото е чист лист. Точно това, което ни трябваше за банята. Цветове като бяло, кремаво, както и пастелни и естествени нюанси, като бамбук и дърво, са идеално съчетани със светла баня.

Какво друго е готово да ни даде белия цвят? Бялото омекотява контрастиращите цветове, правейки другия цвят малко по-светъл, не толкова интензивен. Може дори да намали напрежението. Бялата стая е място, откъдето бягат стресът и раздразнението. Бялото символизира чистота, чистота и стерилност. Бялото символизира светлина, яснота и просветление. Не е ли идеалният цвят за чисто, свежо начало на деня?

Аксесоари за баня за превръщане на банята в оазис на емоционалното удоволствие

Правилният цвят в банята трябва да има не само мебели и плочки. Има значение и цветът на аксесоарите, които могат както да украсят, така и да развалят стила и настроението на вашата баня. И ако искате да имате дзен баня, трябва да имате правилните аксесоари за баня, които be4home.com предлага:

  • Aксесоари за баня от новата ни колекция: дозатори за течен сапун, сапунерки, чаши за четки за зъби, кукички за кърпи, поставки за тоалетна хартия и много други красиви и практични продукти; Б
  • кошчета за пране
  • Бкошчета за отпадъци;
  • Стилни бели закачалки.

И нека всеки ваш ден започва в уютна светла баня и бъде също толкова светъл!

Related Post

хигрометър | /shop.microsyst.net

Домашен влагомер

Posted by - January 19, 2023 0
Здравето на човека зависи пряко от качеството и състоянието на въздуха, който диша. В края на краищата това се отразява…
избор на мека мебел

Избор на мека мебел

Posted by - August 20, 2021 0
Ако желаете дом, който да е атрактивен и стилен, тогава може да помислите за закупуване на мека мебел. Тя ще…