LONG SUMMER ΦΟΡΕΜΑ

Как да се облечем за барбекю у дома и да повишим настроението

59 0

Срещата със семейството или приятелите на барбекю е един от най-приятните и вероятно емблематични аспекти на празниците. Зашеметяващата миризма на храна, спокойна атмосфера, време за питие и релакс – това е, с което най-често се свързват подобни събития на открито. Остава обаче въпросът: какво да облечем на барбекю? Този повод е много неформален. Но това не означава, че трябва да се появявате в къщата на приятелите си по спортни панталони и джапанки! Стилът за барбекю трябва да се вписва в свободни, но все още съществуващи дрес кодове. Облеклото за барбекю трябва да бъде преди всичко удобно, но и спретнато. Вечерната среща с приятели в крайна сметка е купон. Така че можете да се побъркате с интересни стайлинг елементи, като например интересна блуза, украсена с апликации или пайети. За да се почувствате привлекателни, не забравяйте за грима или бижутата.

Запомнете едно нещо: правилата за облекло се определят от времето и околната среда. Летните вечери в България могат да бъдат наистина студени. Дори да започнете да печете на скара при 30-градусова жега, температурата може да падне бързо. Ето защо основното правило в стайлинга за барбекю е да се обличате на пластове. Най-удобно ще се почувствате на барбекю в стил спортна елегантност. Удобни, но модерни и класни!

Как да се облечем за барбекю? Дънки или рокля?

Облеклото за барбекю трябва преди всичко да бъде функционално. Така че, отговаряйки на въпроса: дънки или рокля, ние сме склонни да отговорим: дънки! Защо? Температурните промени играят голяма роля тук. Ако планирате да купонясвате до късно през нощта, може просто да ви е студено в лятна рокля с отворени крака. Но когато определено искате да облечете любимата си ένα φόρεμα, най-добре е да я приемете като туника и да я носите с черен клин. Независимо от това, класическото облекло за барбекю е дънки, тениска или неофициална риза, яке , пуловер или суичър. Да започнем с основното – през лятото избирайте по-светли нюанси на дънките (бебешко синьо или бяло). Можете също така да изберете дънки в луд, ярък цвят: червено, жълто или зелено. Дънките с висока талия станаха изключително модерни през последните години – те отлично подчертават фигурата, придават й форма, скриват корема при необходимост и са изключително удобни. За барбекю можете да изберете малко по-къси дънки, които завършват малко преди глезена – дължина 7/8. Ако не харесвате дънки, изберете чино παντελόνι ή κολάν. Ами горе? Ленената риза за лятото е абсолютно задължителна. Барбекю парти на открито е чудесна възможност да го носите. Всъщност можете да комбинирате светли дънки с цяла гама от цветове. Класическата комбинация е бяло и дънки. Но не се страхувайте да полудеете и да блеснете в компанията: изберете смели, летни цветове като фуксия, розово, червено, оранжево или лавандула . Ако харесвате щампи или апликации, не се плашете от тях. Идеално ще се съчетаят с обикновени панталони. Не забравяйте за допълнителен слой! Изберете спортно яке, качулка или много модерна дълга жилетка в стил палто .

Как да се обуем за барбекю? Високи токчета или кецове?

Спортната елегантност предпочита обувки с плоска подметка. Затова изберете маратонки, кецове или сандали. Те ще изглеждат най-добре с открити глезени. Ако носите спортни обувки, опитайте се да носите много ниски чорапи. Ако предпочитате да носите по-високи токчета, нищо не ви пречи да изберете удобни обувки с коркова или шнурова танкетка. Последният ще се впише перфектно в морския стил. Ами високите токчета? Не е вярно, че високите токчета са недоволни при подобни срещи. Преценете обаче дали ще ви е удобно в тях. Барбекютата често се свързват с престой на тревата, където високите токчета могат да потънат. Поради спада на температурите през нощта е добре да изберете затворени обувки.

Да ползваме ли аксесоари и ако да, какви да подберем?

Аксесоарите ще придадат характер на стайлинга!
Бижутата и аксесоарите ще придадат спортен характер на стайлинга ви за барбекю вечерта. Можете да изберете интересен колан с декоративна катарама, който да подхожда на вашите дънки. Колан и прибрана риза ще подчертаят талията и ще изтънят фигурата. Така ще се почувствате женствена и привлекателна. Ако в горната част на тоалета ви не е особено много – избрали сте базова, едноцветна тениска или риза, можете да сложите интересно, декоративно колие или големи обеци на врата си. За да завършите тоалета си, изберете гривни в рок стил. Ами чантата? Малка, спортна чанта, която можете да хвърлите през рамо, ще работи най-добре тук. Тя ще се впише много по-добре в спортния характер на стайлинга, отколкото клъч чанта.

Стил за барбекю

Какъв е нашият стил на барбекю? Започваме с основата, т.е. удобен тъмносин клин, който ще стои идеално на вашата фигура. Изберете класическа, дълга, бяла ленена риза с дълги ръкави – винаги можете да ги навиете. Този материал ще бъде ефирен и удобен. За да не прозира бельото ви, можете да изберете гола тениска или боди. За вечерта се покрийте с дълга, розова жилетка, която можете да завържете на кръста.За да подчертаете женствеността, сложете коралови струни на краката си. Модни златни обеци от оранжеви ресни ще украсят лицето ви. Поставете на китката си спортна гривна от струни в неутрален нюанс. Стайлингът ще бъде завършен с кокетна, тъкана чанта в бежов нюанс, която ще се съчетае добре с цвета на шнура на обувките. Ако ви е студено вечер, можете допълнително да покриете врата си с модерен шал, който да подхожда на цвета на обеците и да допълва стайлинга на барбекюто.

Заключение

Когато мислим за стила си, настроението се качва, независимо от мястото и събитието на което ще присъстваме…

Related Post

избор на мека мебел

Избор на мека мебел

Posted by - August 20, 2021 0
Ако желаете дом, който да е атрактивен и стилен, тогава може да помислите за закупуване на мека мебел. Тя ще…