Дълга дантелена рокля

Как да се облечем за домашно парти?

223 0

Как да се облечем за домашно парти? Това е доста специфичен тип събитие, характеризиращо се с небрежен подход към стайлинга. Струва си обаче да добавите малко блясък към облеклото си, за да се открои от ежедневието ви за работа или магазин. Какво да облечете, когато планирате домашно парти?

Как да се облечем за домашно парти? Общи правила

Така нареченият домашно парти, т.е. парти в апартамента на домакина, може да приеме много форми. Терминът “домашно парти” най-добре описва среща в студентски стил – тя трябва да бъде спокойна, весела и пълна с хора. Въпреки това се организират домашни партита за всички възрасти и стилове. У дома можем да играем на настолни игри, да седнем с чаша нещо по-силно, да слушаме атмосферна музика или да се настаним удобно на вечеря. Всеки от тези случаи ще изисква малко по-различен дрескод. Затова е най-добре да попитате домакина какво ще бъде естеството на срещата: колко хора ще дойдат, какво ще правите и за какво да се подготвите. Когато домашното парти трябва да бъде непринудена среща на приятели, играещи на настолни игри, вашето облекло може да бъде много небрежно. Интересна тениска или риза в комбинация с дънки ще бъде перфектна комбинация. В случай на парти със силна музика и голям брой хора, си струва да добавите малко блясък към тоалета си, например с интересни бижута, по-силен грим или бродирана блуза. Памучните рокли, включително макси, също ще работят добре през пролетта и лятото. За изискана вечеря си струва да изберете малко по-вечерен тоалет. Може би една коктейлна рокля ще е прекалено, но комбинирането на елегантен панталон и топ с пайети или интересен гащеризон ще се окаже добър компромис.

Как да се облечем за домакинство? С идея и стил

Това е напълно уникален тип домашно парти. Как да се облечем за домакинство? С идея. Изберете комфорт, но и вечерен шик. Много добро решение за тази вечер изглежда кожата, която е изключително модерна този сезон. Можете да носите кожена пола, панталон или яке. Ежедневните обвити рокли също ще работят добре за този повод. Но не забравяйте за аксесоарите! Можете да придадете вечерен характер дори на най-ежедневния стил, като го съчетаете с комплект искрящи бижута или високи оригинални високи токчета. Обърнете внимание и на чантата – кутия или чанта за съединител ще работят перфектно тук. Можете да полудеете от цветове на домашно парти – особено през пролетта и лятото! Сред модните тенденции ще намерите щампи, които напомнят за луди тапети от 60-те и 70-те години на миналия век. Хипи стиловете отново се завръщат в полза. На домашно парти можете да блеснете с няколко пайети или блестящи материали. Все пак е купон! Можете да си позволите и мини рокля за този повод. Опитайте се обаче да балансирате пропорциите на вашето облекло и носете риза, покриваща деколтето, или бомбър яке с открити крака.

Как да се облечем за малко домашно парти?

Идва петък и вашите приятели са ви поканили у тях на питие. Няколко приятели, може би настолна игра, дълги и интересни разговори, спокойна атмосфера. Чудите се какво да облечете? Тук можете да изберете небрежен стил. Твърде елегантното обличане може да се окаже излишно. Затова е по-добре да проявявате умереност. Следвайте принципа, че по-малкото е повече. За такъв повод ще ви подхожда комбинация от тъмни дънки с висока талия 7/8, червена блуза с ръкави до лактите и тъмносиньо кожено байкърско яке. В такъв тоалет ще се чувствате удобно, но и елегантно. В долната част на крачолите се виждат нежни струи, които им придават вечерен характер. За да завършите визията си, можете да изберете дълги обеци с блестящи кристали.  За стайлинг можете да носите маратонки, балетки или мокасини . Ако искате да изглеждате по-елегантно, съчетайте тоалета си с чифт обувки или високи токчета. Вземете със себе си малка чанта – тя може да бъде клъч чанта или чанта с животински принт. Избрахме структурирана чанта във формата на подкова в черешов цвят.

Как да се облечем за щуро домашно парти?

Чудите се как да се облечете за истинско домашно парти? Ако домакинът планира парти до сутринта, с музика и алкохолни напитки, помислете за по-вечерен тоалет. Стайлингът за домашно парти трябва да е по-малко небрежен, но и удобен. Стайлинг идеята ни е да комбинираме тъмносин гащеризон с широко деколте с неоново зелено сако. За да подчертаете свободния характер на стайлинга, можете да навиете ръкавите на сакото до лактите в стил 80-те. За стайлинг изберете обувки в байкърски стил или високи токчета в ярък цвят, например зелен или розов.

Заключение

Подчертайте индивидуалността си и радостния характер на събитието с този стайлинг. Не забравяйте за бижутата. Следвайте модната тенденция от 80-те години и съчетайте тоалета си с геометрични обеци в отличителен зелен цвят. Изберете също жълта чанта тип месинджър с животински принт. Щурата еклектика е на мода!

Related Post