ЛУКСОЗНА НОЩНИЧКА ОТ ТЮЛ

Какви дрехи да носите вкъщи, за да се чувствате комфортно и да изглеждате добре?

54 0

Носите ли стари, избелели тениски из къщата, които ви карат да се чувствате неудобно? Време е да променим това! Прекарваме много време у дома, някои дори по цели дни, ако работят дистанционно. Струва си да имате не само удобни, но и стилни дрехи у дома. За да се чувствате комфортно и да изглеждате добре. Това ще подобри вашето благосъстояние и производителността на дистанционната ви работа. Освен това, когато някой се отбие за неочаквано посещение или внезапно трябва да се присъедините към среща с колеги от работата, ще бъдете готови!

Дрехи за в къщи: какво да изберем?

И така, какви дрехи трябва да изберете за разходка из къщата, която ще бъде едновременно хубава и удобна? Има много варианти. Можете да изберете добре съчетан комплект от клинове, тениски и суичъри или комплекти анцузи, които са модерни от няколко сезона. В студените дни най-подходящи са свободен удобен пуловер и клин или панталон от еластична материя. Вечер се преобличайте с удобни пижами и удобни халати за релаксиращи моменти у дома.

Клин и суичър

Що се отнася до домашните дрехи, основата на много стилове са семплите, удобни клинове. Клиновете са изключително универсално облекло, тъй като в зависимост от модела са подходящи както за спортни дейности, така и за ежедневен стил с туники и като идеално облекло за дома. Вкъщи избирайте клинове от приятна на допир еластична материя, за предпочитане трикотажна или памучна.
Всичко, което трябва да направите, е да облечете по-дълъг спортен суичър с големи размери или да облечете широка тениска и суичър с цип. Особено препоръчваме велур, суичъри и плюшени плетени суичъри. За да се чувствате по-стилни изберете суичър с асиметричен цип, големи джобове, широка яка или качулка.

Анцузи или други комплекти

Не харесвате клинове? Тогава изберете удобни панталони за вкъщи със суичър, т.е анцуг или велурен комплект. Това е хитът на последните сезони, който жените носят не само у дома, но и за ежедневни излизания. Всичко, от което се нуждаете, са подходящите аксесоари. Купувайки модерен велурен комплект или анцуг, вие ще имате универсален тоалет – както у дома, така и за ежедневни разходки. Нещо повече, можете да носите суичър отделно, например с дънки или анцуг или пола тип молив, придобивайки нови версии на ежедневния стил. Особено препоръчваме комплекти в ярки цветове, които ще ви заредят с енергия!

Сладки пуловери

Перфектният домашен тоалет за зимните дни е дебел, голям пуловер и ватиран клин или удобен спортен панталон. Ярките цветове на пуловерите, например фуксия, и плътните тъкани са модерни този сезон. Този пуловер, разбира се е подходящ и за носене извън дома. Носете го с дънки за ежедневни излизания или тесни кожени панталони за вечерни срещи. Една дреха, толкова много възможности!

Облекло за дистанционна работа

Работите ли дистанционно от вкъщи? Имаме съвет – не го правете по пижама и халат! Проучванията показват, че работата по пижама по цял ден не подобрява производителността. Тогава се чувствате мързеливи и немотивирани. Затова оставете пижамата си за сутрин и вечер, а за работа се преоблечете в удобни домашни дрехи – нещо подобно на това, което препоръчахме по-горе.

Related Post