хидромасажна вана цена | baccabg.com

Хидромасажна вана: предимства и недостатъци

97 0

Хидромасажът е воден масаж, използван за профилактика и лечение на различни заболявания в лечебните заведения. В момента тази процедура може да се извърши у дома с помощта на джакузи. Хидромасажните вани се превърнаха в незаменим атрибут на комфорт в модерната баня.

Системата съдържа не само лечебни, но и релаксиращи свойства. Масажът може да има ободряващ ефект върху тялото, помага за постигане на хармония и е полезен.

Вана с хидромасажно оборудване е вана с водна помпа и дюзи. В резултат на инжектиране водата се придвижва към дюзите, които осигуряват мощна струя и интензивен масаж на тялото. Въздушен компресор може да работи заедно с електрическа помпа. Неговата задача е да подава въздух, което допринася за появата на мехурчета и ефекта на въздушния масаж. Ефективността и удобството на използване зависи от вида и качеството на инсталираната система. Ето защо, когато купувате, е важно да обърнете внимание на мощността на помпата, броя и местоположението на дюзите. Колкото повече дюзи, толкова по-мощна трябва да е помпата.

Домашното джакузи има определени предимства, но не е лишено и от недостатъци.

Предимства на горещата вана

Намирането на гореща вана на съвременния пазар не е трудно. Производителите предлагат хидомасажни вани от различни материали, всякакви форми и размери.

Релаксиращ, аналгетичен, приятен ефект е основният критерий за избор на хидромасажна вана. Можете да се отпуснете във ваната след тежък ден, да облекчите стреса и да подобрите здравето си, без да се налага да посещавате скъп СПА салон.
Водните струи и въздушните мехурчета подобряват кръвообращението, поддържайки тонуса и красотата на кожата; действат обезболяващо при напрегнати мускули и стави.

хидромасажна вана | baccabg.com

От техническа гледна точка предимствата на хидромасажната  вана включват:

  • разнообразие от форми и размери;
  • голяма палитра от цветове;
  • различни опции за местоположението на дюзите, те могат да бъдат разположени навсякъде в шрифта и да масажират тялото;
  • допълнителни функции: система за хромотерапия, подводно осветление, музикална система и друго оборудване, от което можете да избирате.

Като цяло домашното джакузи може да се превърне в централен елемент на интериора. Модерните вани имат атрактивен дизайн, базиран на оригинални форми и изискани линии.

Недостатъци на горещата вана

Наред с предимствата, горещата вана има и недостатъци. Много собственици на такъв модел губят предишния си ентусиазъм и наслада по време на ежедневна употреба. Ето какво има общо с това.

Висока консумация на вода и електричество. Хидромасажните дюзи работят от мрежата и само когато ваната е пълна (системата не може да се включи без вода, това може да доведе до неизправност).

Изисква специални грижи. Необходимо е периодично да се измиват дюзите със специални средства, така че мръсотията да не се натрупва в тях и микроорганизмите да не се разпространяват.
Не се препоръчва използването на пяна или етерични масла, когато работи хидромасажът. Козметиката може да повреди цялата система.

Висока цена. Вана с воден масаж ще струва повече от обикновен модел.

хидрмосажни вани цени и качество | baccabg.com

Заслужава ли си да купите хидромасажна вана?

Преди да закупите джакузи, проучете плюсовете и минусите на такава вана. Решете дали сте готови внимателно да наблюдавате състоянието на оборудването и дали високите разходи ви спират. Ако желанието ви да закупите хидромасажна вана, тогава обърнете внимание на моделната гама на сайта – baccabg.com.

Предлагат се десетки модели. Елегантни форми и нетипични цветови решения ще задоволят нуждите и на най-взискателните клиенти. Ваните идеално допълват интериори в различни стилове. Всеки ще избере за себе си подходящата вана за неговата баня.

Ваните са оборудвани със системи за воден масаж. Това включва хидромасаж, аеромасаж и шиацу. Хидромасажните и аеромасажните системи ще превърнат вашата вана в мини-джакузи, позволявайки ви да се насладите на престоя си в банята с максимален комфорт.

Мениджърите ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат с избора. При закупуване на вани от Baccabg.com можете да сте сигурни в качеството на продукта. Всички продукти са с фирмена гаранция.

Related Post